Site menu:

Laatste berichten

Tags

Onderwerpen

Zoeken

In voorbereiding

Goed nieuws van Shapeways

Een paar dagen geleden is m’n eerste Shapeways bestelling binnengekomen, maar helaas zijn dingen fout gegaan. In m’n vorige bericht had ik al aangegeven dat de onderdelen niet in het juiste materiaal geprint waren, er een onderdeel miste en dat er in één van de water bunkers een scheur zat.

Shapeways

Gisteren heb ik Shapeways geïnformeerd over deze fouten en vandaag ontving ik meteen al een mailtje van Frank Geven, hun Production Manager.

In dit mailtje gaf hij het volgende aan:

Hello,
To be short: you are right. The overall quality of this order is not
acceptable.
Therefore we start up a reproduction of this order, with the correct materials and quantities.

Thanks for your comments. Only with these reactions we can improve. When you did not inform us, we were not aware of the poor quality.
Please let me know what you think of the models we about to produce now.

Best regards,

Frank Geven, Production Manager Shapeways

Zeer goed nieuws en een uitstekende service. Ik hoop dat deze nieuwe onderdelen voor 24 oktober binnen zijn, zodat ik ze tijdens Eurospoor, dat gehouden word op 24, 25 & 26 oktober, kan laten zien. Ook heb ik meteen gebruik gemaakt van hun 66% kortings aanbod, om enkele onderdelen voor een nieuw projectje te bestellen. Wellicht dat ik daar in de toekomst nog eens wat van zal laten zien …

Schrijf een reactie