Site menu:

Laatste berichten

Tags

Onderwerpen

Zoeken

In voorbereiding

De boel staat weer op de rails

Het is al weer bijna vijf maanden geleden sinds m’n laatste bericht. De site heeft er al die tijd uitgelegen, doordat Lycos ermee ophield en ik dus gedwongen over moest naar een nieuwe provider. Ook ben ik in februari van dit jaar met een nieuwe baan begonnen, dus er bleef weinig tijd over voor de hobby … laat staan het opnieuw inrichten van een weblog. Begin deze maand heb ik de boel weer op de rails gezet en meteen besloten om de oude berichten van het Engels naar het Nederlands te vertalen.

De stoomverwarmingswagen van Philotrain

Tijd dus om ook weer verder te gaan met de ontwikkeling van m’n stoomverwarmingswagen. En om jullie alvast een beetje lekker te maken, heb ik meteen maar een foto van het model van Philotrain geplaatst. Ik heb met veel mazzel dit model vorige week via Marktplaats op de kop weten te tikken. Wat een juweeltje hè … en dan te bedenken dat we zoiets moois ook in schaal N gaan maken!

Schrijf een reactie