Site menu:

Laatste berichten

Tags

Onderwerpen

Zoeken

In voorbereiding

Down Under

Het is altijd prettig om te weten dat je niet de enige gek bent, die zich bezig houdt met het tekenen en laten printen van N-spoor modellen. Zo ben ik de website van Ethan’s Models tegengekomen, een Australische N-spoorder, die zich bezig houdt met het ontwikkelen van Australische en Zuid-Afrikaanse modellen.

De kap van een SMR Class 10 stoomlocomotief in schaal N

Veel van zijn 3D werk, maar ook de ontwerpen van etsplaten zijn te vinden op z’n weblog. Ik ben blij om te zien dat iemand dezelfde weg bewandelt en hierbij de juiste combinatie tussen 3D printen, etswerk en onderdelen van grootserie fabrikanten probeert te vinden. Ik heb hem dan ook al een mailtje gestuurd en denk dat we wel het één en ander van elkaar zouden kunnen leren …

Schrijf een reactie