Site menu:

Laatste berichten

Tags

Onderwerpen

Zoeken

In voorbereiding

Een zomerse update …

Een zomer zoals deze is natuurlijk niet geschikt voor modelbouw … laat staan dat het de tijd van het jaar is om uren achter je PC te zitten, modellen te ontwikkelen en ook nog eens een beschrijving voor je weblog te maken … vandaar dat het ook even stil is geweest van mijn kant. Toch heb ik op een enkele regenachtige middag nog wel enige stappen weten te maken met het model van de stoom-verwarmingswagen. De kap is in de basis gereed en het chassis begint ook al goed vorm te krijgen.

svw1

Wel ben ik tegen wat problemen aangelopen. Alibre heeft met de laatste update van Alibre Design Xpress, het programma dat ik gebruik om m’n modellen te tekenen, een aantal essentiële features uit het programma gesloopt. Ik ben dus verplicht op zoek gegaan naar een alternatief en denk deze nu gevonden te hebben met CoCreate Modeling PE 2.0. Een fantastisch stukje software met nog meer mogelijkheden (zoals shelling) dan Alibre Design Xpress. Heb er al wat mee getekend, maar daarover binnenkort meer …
Houdt de boel dus in de gaten, zodra de “r” in de maand komt en we niet meer zoveel buiten kunnen zitten, zullen er weer regelmatig updates op de site verschijnen. Bedankt voor jullie geduld …

Schrijf een reactie